Brannslokkesystemer AS tilbyr et vidt spekter av brannalarmsentraler for de helt små rom, til store avanserte systemer med grafisk visning på en eller flere PC’er.

Brannalarmsentralene er i solid metall-utførelse og fåes i mange varianter og farger helt etter kundens ønske.

Helt fra de enkle konvensjonelle Sigma CP brannalarmsentralene med 4 deteksjonssoner, til de store Syncro brannalarmsentralene som kan settes i nettverk og ha mange tusen detektorer tilknyttet. Vi tilbyr også mange forskjellige typer tilleggskort som muliggjør tilkobling og styring av feks. røykventilasjon og dører. Det finnes også flere forskjellige typer repeatere hvis man ønsker å «gjemme» bort brannsentralen, og kun ha et lite betjenings-display ved hovedinngang.

sigma cp

Sigma CP

Sigma CP-serien av konvensjonelle brannkontrollpaneler, er designet for de mest krevende av konvensjonelle brannvarslings- og alarmsystemapplikasjoner.

Det omfattende spekteret av konfigurasjonsfunksjoner som er tilgjengelig, sikrer egnethet til nye installasjoner eller panelutskiftninger på eldre systemer.

Konfigurasjonsalternativer lagres i et minne, og er lett tilgjengelig via et intuitivt brukergrensesnitt, som gjør at konfigurasjonsdataene kan vises og endres effektivt.

Sigma CP brannalarmsentraler er kompatible med de fleste standard, konvensjonelle detektorer, samtalepunkter og lydanlegg, og er også kompatible med to-kablet detektorbase fra Apollo og Hochiki.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine brannsikringsbehov, så finner vi løsninger sammen med deg.