Brannvarslingsanlegg for store bygninger

Vi har flere ulike brannvarslingsanlegg som kan sikre store arealer. For noen av våre kunder er det ekstremt viktig at de har et brannvarslingsanlegg som oppdager og detekterer utvikling av brann så tidlig som mulig.

Vesda tidligdeteksjon er et brannvarslingsanlegg som består av aspirasjons-detektorer av meget høy kvalitet. Disse finnes i flere ulike varianter og utgaver. Disse detektorene kan på en lettvint måte kobles til andre brannvarslingsanlegg ved å bruke interne brannsentraler, slokkesentraler og SD-anlegg. Vi bruker ofte Vesda tidligdeteksjon som det første alarmnivået i slokkesystemer med Inergen eller Novec-gass.

Dersom det bare er ett eller noen få rom du ønsker å sikre mer enn de andre, er det enkelt for oss å lage et slikt brannvarslingsanlegg. Våre dyktige medarbeidere sørger for at ditt brannvarslingsanlegg blir montert på riktig måte slik at både menneskelige og materielle verdier er sikret forsvarlig og etter alle forskrifter.

Brannvarslingsanlegg og slokkesystemer – Vedlikehold

Vi tilbyr også faste avtaler om vedlikehold av ditt nye brannvarslingsanlegg. På denne måten blir ditt brannvarslingsanlegg testet med jevne mellomrom, slik at man er sikker på at det fungerer om ulykken skulle være ute. Er du usikker på hvilket brannvarslingsanlegg du behøver, kommer vi gjerne på en befaring og tilbyr en uforpliktende samtale om dine sikringsbehov. Vi har også en vakttelefon som er bemannet hele døgnet og der kan du alltid få hurtig hjelp om du har behov for det.

Har du spørsmål angående brannvarslingsanlegg eller slokkesystemer, er det bare å ta kontakt med våre kompetente medarbeidere.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine brannsikringsbehov, så finner vi en passende løsning sammen med deg.