Slokkeanlegg for maksimal brannsikkerhet

Med et Novec 1230 slokkeanlegg er du på best mulig måte sikret at hele anlegget ditt blir tatt godt vare på. Som landets eneste importør av Novec 1230 slokkeanlegg sørger vi for både prosjektering og montering. Ved å selv utføre beregninger, monteringer, testing og driftsisettelse av slokkeanlegg behøver du kun å forholde deg til oss under hele prosessen.

Når vi har montert og ferdigstilt ditt nye slokkeanlegg vil du få all dokumentasjon i forhold til systemet og vi sørger naturligvis for en grundig og profesjonell opplæring av de som skal bruke anlegget. På denne måten kan du alltid være helt sikker på at alle våre tiltak er utført i henhold til gjeldende lover, regler og forskrifter fra myndighetene – samtidig som ditt nye slokkeanlegg sikrer dine verdier.

Det spesielle med Novec 1230 slokkeanlegg er at den er konstruert til å reagere meget hurtig. Varmen vil raskt bli absorbert og brannfaren vil være over. Denne typen slokkeanlegg brukes blant annet på datasentere, arkiver, olje- og gassinstallasjoner, kollektivtransport, museer og andre steder der det er avgjørende at et slokkeanlegg reagerer lynhurtig på en brannfare.

Slokkeanlegg med gass

I våre slokkeanlegg bruker vi kun de miljøvennlige, personsikre gassene Novec 1230 og Inergen slik at dine verdier blir sikret på best mulig måte. Det er mye å måtte forholde seg når det gjelder brannsikkerhet og krav fra myndighetene, og derfor tilbyr vi å komme på befaring og gjennomføre nødvendige tiltak, slik at alt er i orden. Vi sørger også for at all dokumentasjon om ditt slokkeanlegg og brannsikkerhet kommer frem til de riktige myndigheter.

Har du spørsmål om våre slokkeanlegg eller brannsikkerhet generelt må du ikke nøle med å ta kontakt med oss.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine brannsikringsbehov, så finner vi en passende løsning sammen med deg.