Brannslokkesystemer AS selger, prosjekterer, og monterer Novec 1230 brannslokkeanlegg. Vi er eneimportør i Norge av Novec 1230 fra Sevo Systems.

Vi har overtatt agenturet fra Nortronik. Lar du oss prosjektere og montere ditt Novec 1230 brannslokkeanlegg, kan du være sikker på at alle deler av anlegget ditt blir godt ivaretatt. Alt fra du bestiller til anlegget er ferdig levert og dokumentert, blir utført av folk med lang erfaring. Vi beregner, monterer, idriftsetter og tester, slik at du som kunde kun forholder deg til oss i alle ledd i leveransen. Når du får dokumentasjon og opplæringen på anlegget er du sikker på at alt er utført i henhold til gjeldende lover og regler. Novec 1230 anleggene er utviklet for å fungere raskt. Varmen absorberes hurtig slik at brannen slukkes. Når Novec anlegget aktiveres tømmes beholder(e) i løpet av 10 sekunder, og slukker brann i alminnelig brennbare stoffer, elektrisk utstyr og brennbare væsker, før den får mulighet til å utvikle seg.

Når brannen slukkes raskt medfører dette mindre skader, lavere reparasjonskostnader og redusert nedetid.

Typiske bruksområder for Novec 1230 brannslokkeanlegg er datasentere, telekommunikasjonsrom, arkiver, museer, olje og- gassinstallasjoner, kraftstasjoner, sivile og militære sjøfartøy, sivile og militære luftfartøy, samt jernbane og kollektivtransport.

Miljøfaktoren betyr mer og mer i dagens samfunn, og Novec skiller seg derfor ut ved at det ikke inneholder brom eller klor, og har ingen ozon-nedbrytende egenskaper, og heller ingen målbar innvirkning på klimaendringer.

novec 1230 brannslokkeanlegg

Ønsker du mer informasjon om Novec 1230 og Novec slokkesystemer kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.