Brannsikkerhet og tidlig deteksjon

Med et godt system for brannsikkerhet, tidlig deteksjon av røykutvikling og slokkeanlegg med miljøvennlig gass vil bygningens materielle verdier og brukere være så godt sikret som mulig. Våre medarbeidere har høy kompetanse innen brannsikkerhet og ved hjelp av en uforpliktende samtale og befaring, kan vi skreddersy løsninger for brannsikkerhet som passer dine behov.

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder over hele landet med bedret brannsikkerhet. Enten du trenger brannsikkerhet for små elektroskap, store datahaller eller hele bygninger – har vi gode og fleksible løsninger. Våre systemer bruker kun personsikre og miljøvennlige slokkegasser for maksimal brannsikkerhet og beskyttelse av deres verdier.

Har du behov for spesielt høy brannsikkerhet i ett eller flere rom, kan vil tilby Vesda tidligdeteksjon. Dette består av aspirasjons-detektorer som holder meget høy kvalitet. De monteres og tilpasses enkelt, slik at de overvåker hvert enkelt rom eller objekt. Vi bruker ofte denne løsningen som et første alarmnivå i større slokkesystemer.

Krav om brannsikkerhet

Fra myndighetene er det en rekke krav i forhold til brannsikkerhet og disse skal man alltid oppfylle før bygning kan tas i bruk. Derfor tilbyr vi også å komme til en befaring og sørge for tilstrekkelig brannsikkerhet, slik at dine verdier er sikret. I disse tilfellene kan vi også sørge for at myndighetene får de nødvendige dokumenter og informasjon om din bygning. Vi utfører også konsulenttjenester, prosjektering, service og vedlikehold tilknyttet brannsikkerhet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine brannsikringsbehov, så finner vi en passende løsning sammen med deg.