Brannalarm for alle behov

En effektiv brannalarm med sensorer oppdager hurtig om det tar fyr. Vi tilbyr et bredt utvalg innen brannalarm og alarmsentral. Uansett om du behøver brannalarm til et enkelt rom eller store avanserte brannalarm-sentraler med visuell grafisk visning på en eller flere datamaskiner, kan vi finne en løsning for ditt behov.

Med en effektiv brannalarm som varsler hurtig og slokkesystemer som bruker de personsikre og miljøvennlige gassene Novec 1230 og Inergen, er både de menneskelige – og materielle verdiene i bygningen sikret. Brannslokkesystemer AS har lang erfaring og høy kompetanse i å lage samt levere gode løsninger – som brannalarm, for deteksjon og slokking av brann i små elektroskap, store datahaller, arkiver o.l.

Trenger du en brannalarm som skal dekke en stor bygning, anbefaler vi blant annet Syncro brannsentraler. Disse kan være tilknyttet flere tusen detektorer, og brannalarm-systemet kan naturligvis også settes i nettverk. Med ulike varianter av tilleggskort kan man styre og tilkoble for eksempel røykventilasjon og dører.

Uforpliktende samtale om brannalarm

Dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi kan lage en brannalarm som passer akkurat dine behov, er det bare å ta kontakt med en av våre erfarne medarbeidere som gjerne gir gode råd og tips om ditt behov for brannsikring. Vi tar også på oss konsulentoppdrag, service og vedlikehold, montering av brannalarm, prosjektering, idriftsettelse og dokumentasjon samt at vi har en 24 timers vakttelefon der du alltid kan få hurtig hjelp.

Har du spørsmål om hva slags brannalarm eller brannsentral du behøver, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, så svarer vi deg hurtig.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine brannsikringsbehov, så finner vi en passende løsning sammen med deg.