Brannvern som sikrer

Et godt brannvern sørger for å sikre alle dine verdier på en effektiv og hurtig måte. Vi har arbeidet med brannvern og brannsikkerhet i mange år, og ved hjelp av vår kompetanse kan vi sørge for at ditt anlegg eller din bygning får et godt brannvern mot brannutvikling.

Dypest sett handler brannvern om å forebygge – slik at en eventuell brann blir oppdaget før den bryter ut, eller at den hurtig kveles og stoppes. Vi kan tilby flere forskjellige typer brannvern, alt ettersom hva våre kunder har behov for. Det som er spesielt med våre anlegg er at de kan skreddersys til bruk i veldig mange forskjellige bygninger.

Kanskje er det et elektroskap eller en rack som trenger brannvern. Eller en hel bygning med uerstattelige verdier. Uansett hva slags brannvern du har behov for, er det bare å ta kontakt så får du en uforpliktende samtale med en av våre dyktige medarbeidere. Vi kommer også gjerne på befaring for å bedre kunne vurdere hvilket brannvern som er nødvendig.

Dokumentasjon av brannvern

Fra myndighetenes side finnes det en del krav om brannvern som skal oppfylles innen bygningen tas i bruk. Vi har lang erfaring med å utføre befaring, gjennomføre tiltak og sende all dokumentasjon til myndighetene. Disse dokumentene beviser at du har et tilstrekkelig godt brannvern i forhold regler og lover, og du kan trygt benytte bygningen i visshet om at brannsikkerheten er ivaretatt.

Dersom du har spørsmål om brannvern eller våre produkter, skal du ikke vente med å ta kontakt med våre erfarne medarbeidere.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine brannsikringsbehov, så finner vi en passende løsning sammen med deg.